Tuotteet

Lääkäriportaali – terveydenhuollon ammattilaisten verkkosivusto


Tuotamme ja julkaisemme Lääkäriportaali.fi verkkosivustoa, jonka missio on olla erikoislääkärien tärkein ammatillisen osaamisen kehittäjä digitaalisessa ympäristössä. Palvelussamme on jo noin 80 % suomalaisista lääkäreistä. Palveluumme pääsevät lääkärit ja hammaslääkärit sekä alaa opiskelevat rekisteröitymällä palveluun Fimnet-tunnuksilla.

Tunnemme lukijamme


Kaikki käyttäjät rekisteröityvät verkkopalveluihimme. Rekisteröitymisen kautta tarjoamme lukijalle oman alan ja erikoisalan sisältöjä. Koostamme alan tietoa ja maailmanlaajuista uutisointia terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Yleinen terveydenhuollon uutisointi ja työtä helpottavat työkalut ovat helposti käyttäjän saatavilla mm. lomakkeet, ICD-10 ja alan tiedotteet. Uutiskirjeet tuovat ajankohtaisimmat tiedot terveydenhuollon ammattilaisten saataville päivittäin.

Lääkärituotteet– mukana lääkärin arjessa

Printtijulkaisuillamme on pitkä historia suomalaisen terveydenhuollon tukena. Terve Median historia on alkanut juuri terveydenhuollon erityispiirteet huomioivista erikoislääkäreille tuotettavista printtijulkaisuista.

Lääkärituotteet palvelevat lääkäreitä eri käyttötilanteissa, joita viranomaissäännökset ja terveydenhuollon erityispiirteet luovat.

Lääkärituotteet:

  1. EKG-viivain
  2. Kiekko
  3. Lääkärikortti
  4. Lääkäriopas
  5. Opas
  6. Taskukonsultti hoitokäytäntöopas

Apteekkihenkilökunnalle – farmaseutit ja proviisorit

Itsehoidon Taskukonsultti on apteekkihenkilökunnalle suunnattu käytännönopas. Itsehoidon Taskukonsultti kuuluu hoitokäytäntöperheeseen, jota on julkaistu lääkäreille jo yli 10 vuotta. Suuren kysynnän vuoksi olemme lähteneet tekemään omaa sarjaa myös farmaseuteille sekä proviisoreille.


Mainostaja -
me tavoitamme kohderyhmäsi

blank.jpg

Lääkäri -
tuoreinta tietoa käden ulottuvilla

Mainostajalle Lukijalle