Tuotteet

Lääkäriportaali – terveydenhuollon ammattilaisten verkkosivusto

Tuotamme ja julkaisemme Lääkäriportaali.fi verkkosivustoa, jonka missio on olla erikoislääkärien tärkein ammatillisen osaamisen kehittäjä digitaalisessa ympäristössä. Palvelussamme on jo noin 80 % suomalaisista lääkäreistä. Palveluumme pääsevät lääkärit ja hammaslääkärit sekä alaa opiskelevat rekisteröitymällä käyttäjiksi.

Tunnemme lukijamme, tunnemme suomalaisen lääkärin!


Kaikki käyttäjät rekisteröityvät verkkopalveluihimme. Rekisteröitymisen kautta tarjoamme lukijalle oman alan ja erikoisalan sisältöjä. Koostamme alan tietoa ja maailmanlaajuista uutisointia terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Yleinen terveydenhuollon uutisointi ja työtä helpottavat työkalut ovat helposti käyttäjän saatavilla mm. lomakkeet, ICD-10 ja alan tiedotteet. Uutiskirjeet tuovat ajankohtaisimmat tiedot terveydenhuollon ammattilaisten saataville päivittäin.

Meillä on erittäin kattava data ja tuntemus siitä, että mikä suomalaista lääkäriä kiinnostaa. Voimme pilkkoa kiinnostuksen kohteita mm. useilla demografisilla muuttujilla.

Lääkärituotteet– mukana lääkärin arjessa

Printtijulkaisuillamme on pitkä historia suomalaisen terveydenhuollon tukena. Terve Median historia on alkanut juuri terveydenhuollon erityispiirteet huomioivista lääkäreille tuotettavista printtijulkaisuista, jotka tuottavat lisäarvoa kliiniseen työhön. Suoraan saatavilla kymmeniä oppaita sekä Lääkärikortteja, asiakastarpeen mukaan teemme yli 20 vuoden ammattitaidolla juuri sinulle sopivan tuotteen.

Lääkärituotteet:

  1. Lääkärikortti (lähinnä ESH)
  2. Taskukonsultti hoitokäytäntöopas (lähinnä PTH)
  3. EKG-viivain
  4. Opas
  5. Kiekko

Apteekkihenkilökunnalle – farmaseutit ja proviisorit

Itsehoidon Taskukonsultti on apteekkihenkilökunnalle suunnattu käytännönopas. Itsehoidon Taskukonsultti kuuluu hoitokäytäntöperheeseen, jota on julkaistu lääkäreille jo yli 10 vuotta, tarpeen kautta tuoteperhe laajeni koskemaan myös farmaseutteja sekä proviisoreita.


Mainostaja -
me tavoitamme kohderyhmäsi

blank.jpg

Lääkäri -
tuoreinta tietoa käden ulottuvilla

Mainostajalle Lukijalle