Terve Media Oy

Teemme lääkärien monipuolisinta mediaa

Terve Media Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut lääketieteellisen sisällön tuottamiseen ja jakeluun. Yritys perustettiin yli 30 vuotta sitten ja sillä on pitkä historia suomalaisen terveydenhuollon tukemisessa ja lääketieteellisen tiedon välittämisessä.

Yrityksen juuret ovat painotuotteissa, jotka on suunniteltu tukemaan lääkärin kliinistä työtä. Terve Media laajensi nopeasti palveluitaan digitaalisille alustoille, jotka mahdollistivat laajan ja monipuolisen sisällön jakelun sekä kuluttajille että lääketieteen ammattilaisille.

Tänä päivänä Terve Median Lääkäriportaali on Suomen johtava lääkärien erikoisalakohtainen ammattilaissivusto, johon on rekisteröitynyt yli 23 000 lääkäriä, hammaslääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa. Lääkäreille ilmainen palvelu toimittaa ajankohtaiset uutiset suomalaisesta terveydenhuollosta, tuottaa sisältöjä koulutuksista ja kongresseista sekä tarjoaa painotuotteita.

Terve Media on luotettava kumppani lääkeyrityksille, koska sillä on vahva asiantuntemus lääketieteen erikoisalakohtaisissa sisällöissä ja markkinointiratkaisuissa. Yritys tuottaa monipuolista ja kohdennettua markkinointia, joka auttaa lääkeyrityksiä tavoittamaan juuri oikeat yleisöt.