Lääkäriportaali.fi

Yli 18 000 rekisteröityneen lääkärin ja lääketieteen opiskelijan ammattilaisverkkosivusto.

Lääkäriportaali on Suomen ainoa erikoisalakohtainen, uutisia ja työkaluja lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille tarjoava sivusto.

Palveluun liityttäessä valitaan erikoisala 50 suomalaisesta erikoisalasta tai valinnaksi merkitään opiskelija. Valinnan mukaan käyttäjä ohjautuu erikoisalansa sivustoon, jonka uutistarjonta keskittyy käyttäjän erikoisalaan. Erikoisalakohtaisuutta voi halutessa myös personoida ja seurattavia aihealueita muuttaa asetuksista.

Erikoisalakohtaista sisältöä maailmanlaajuisesti Reutersilta ja MDLinxiltä

Reuters on maailman suurin uutistalo, joka toimittaa Lääkäriportaalin erikoisalauutiset 132 lääketieteen aihealueesta. Reutersin lääketieteellinen uutistarjonta kattaa kaikki tärkeimmät tutkimustulokset, julkaisut ja kongressit. Reutersin oma toimitus syventää uutisia haastatteluilla ja lisätiedolla tarjoten ylivoimaisesti laajimman ja ajantasaisimman uutislähteen terveydenhuollosta ja lääketieteestä kiinnostuneelle. Uutiset on laadittu terveydenhuollon ammattilaisille, ja niitä toimitetaan Lääkäriportaaliin joka arkipäivä. Uutiset julkaistaan erikoisaloittain jaoteltuina.

MDLinx on yhdysvaltalainen yritys, jonka lääkärit seulovat ja luokittelevat 600 - 1 200 lääketieteellistä julkaisua ja poimivat niistä päivittäin tärkeimmät tutkimukset 35 erikoisalalta ja kirjoittavat niistä tiivistelmän. Lääkäriportaalissa referaatit julkaistaan erikoisaloittain jaoteltuina. MDLinx-tutkimustiivistelmissä on aina linkki alkuperäisjulkaisuun joko kokotekstiin tai abstraktiin.

Suomalaista terveysuutisointia, tiedotteita ja työkaluja

Erikoisalasisällön lisäksi palvelusta löytyvät kaikille erikoisaloille yhteiset suomenkieliset terveysuutiset, viranomaistiedotteet, väitöstiedotteet, lääketiedotteet, lääkärin lomakkeet (mm. reseptit, lausunnot ja todistuspohjat), kongressit sekä tietokantoja, kuten terveydenhuollon osoitteisto, toimenpideluokitus ja ICD-10. Lääkäriportaalin käyttäjät voivat myös tilata suoraan sivustolta veloituksetta Lääkärituotteet –painotuotteita.

Lääkäriportaalin monipuolista uutistarjontaa voi seurata myös uutiskirjeistä, jotka lähetetään arkipäivisin. Uutiskirjeet sisältää nopeasti silmäiltävänä koosteena uusimmat suomenkieliset terveysuutiset, erikoisalakohtaiset ammattiuutiset, tutkimuslyhennelmät sekä tärkeät tiedotteet. Halutessa palvelusta voi tilata myös erillisiä terapia-alakohtaisia uutiskirjeitä useista eri aihealueista.

Lääkäriportaaliin on rekisteröitynyt jo yli 18 000 suomalaista lääkäriä (1/2019), joka on lähes 80 prosenttia Suomessa asuvista työikäisistä lääkäreistä.

Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi jo tänään Fimnet-tunnuksillasi osoitteessa: www.laakariportaali.fi

Rekisteröidy Ota yhteyttä


Lääkärituotteet

Lääkärituotteet tehdään tarpeeseen!

Tuotamme ja julkaisemme painettuja Lääkärituotteita vuosien kokemuksella yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Lääkärituotteita käytetään erilaisissa vastaanotto-, diagnosointi- ja hoitotilanteissa erikois- ja perusterveydenhoidossa.

Lääkärituotteita voit tilata osoitteesta https://www.laakariportaali.fi/tilaustuotteet/ Huomioithan, että Sinun tulee olla rekisteröitynyt www.laakariportaali.fi sivustolle.

Julkaisemme vuosittain seuraavia Lääkärituotteita yleis- ja erikoislääkärikohderyhmille:


Taskukonsultti hoitokäytäntöopas – terapia-alakohtainen ja erikoisalakohtainen

Taskukonsultista terveyskeskuslääkäri löytää nopeasti olennaiset 
asiat diagnoosin teon ja hoidon kannalta yleisimmistä sairauksista 
niin vastaanotolla kuin päivystystilanteessa. Taskukonsultista löytyy 
sairauksien etiologia, diagnoosi ja hoito. Sisällössä otetaan kantaa sairasloman pituuteen, jatkohoitoon lähettämiseen, kontrolleihin, niiden tiheyteen ja sisältöön.


Lääkärikortti

Lääkärikortteihin on koottu aihealueittain informaatiota tietystä terapia-alueesta ja sen diagnostiikasta.Lääkäriopas

Sisältää sanelumalleja ja viranomaisohjeita kuten lääkäritodistukset B, C ja E sekä tietoa sairauksien ja lääkkeiden korvattavuudesta. Oma osionsa on myös lääkeaineiden kliinisesti tärkeistä yhteisvaikutuksista.


Opas

Opas on yhteen spesifiin aihealueeseen, jonkin terapia-alueen sisällä, keskittyvä asiantuntijoiden laatima konsultoiva opas. Kohderyhmä terveyskeskuslääkärit ja/tai erikoislääkärit aihealueesta riippuen.


Muut julkaistut tuotteet:

EKG-viivain

Viivaimen avulla tarkistat sydäninfarktin EKG-muutokset ja paikannat tukoksen sijainnin. Lisäksi viivain toimii työvälineenä rytmihäiriöiden ja LVH:n diagnoosia varten sekä työkaluna rasituskokeessa.


Tilaa tuotteita Ota yhteyttä

Lääkärituotteita voit tilata osoitteesta https://www.laakariportaali.fi/tilaustuotteet/
Huomioithan, että Sinun tulee olla rekisteröitynyt www.laakariportaali.fi sivustolle.