Yli 2 500 rekisteröityneen hammaslääkärin ja hammaslääketieteen opiskelijan ammattilaisverkkosivusto.

Hammaslääkäriportaali on hammaslääkäreille ja hammaslääketieteen opiskelijoille suunnattu uutis- ja tietosivusto.

Palveluun liityttäessä käyttäjä ohjautuu ainoastaan hammaslääkäreille suunnattuun sivustoon, jonka kansainvälinen uutistarjonta keskittyy erityisesti hammaslääketieteeseen. Sisältöjä voi halutessa personoida ja seurattavia aihealueita voi muuttaa asetuksista hammaslääkärin suuntautuneisuuden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Terveysuutisointia, lääketiedettä, tiedotteita ja työkaluja

Hammaslääkäreille kohdennetun sisällön lisäksi palvelusta löytyvät yleiset suomenkieliset terveysuutiset, viranomaistiedotteet, väitöstiedotteet, lääketiedotteet, terveydenhuollon lomakkeita (mm. tutkimuspyyntö- ja lähetepohjia sekä hoitajaresepti lääkkeenmääräysoikeuden omaaville hoitajille), kongressit sekä tietokantoja, kuten terveydenhuollon osoitteisto, toimenpideluokitus ja ICD-10.

Hammaslääkäriportaalin monipuolista uutistarjontaa voi seurata verkkosivulla sekä neljä kertaa viikossa sähköpostiin lähetettävän uutiskirjeen avulla. Uutiskirje sisältää nopeasti silmäiltävänä koosteena uusimmat suomenkieliset terveysuutiset, ammattiuutiset, tutkimuslyhennelmät sekä tärkeät tiedotteet. Kerran viikossa toimitetaan palvelun viikkokirje, jossa on koostetusti ajankohtaista sisältöä viikon ajalta. Halutessa palvelusta voi tilata myös erillisiä terapia-alakohtaisia uutiskirjeitä useista eri aihealueista.

Rekisteröidy käyttäjäksi www.hammaslaakariportaali.f

Rekisteröidy Ota yhteyttä