Yli 2 400 rekisteröityneen hammaslääkärin ja hammaslääketieteen opiskelijan ammattilaisverkkosivusto.

Hammaslääkäriportaali on Suomen Hammaslääkäriliitossa jäsenenä oleville hammaslääkäreille ja hammaslääketieteen opiskelijoille suunnattu uutis- ja tietosivusto.

Palveluun liityttäessä käyttäjä ohjautuu ainoastaan hammaslääkäreille suunnattuun sivustoon, jonka kansainvälinen uutistarjonta keskittyy erityisesti hammaslääketieteeseen. Sisältöjä voi halutessa personoida ja seurattavia aihealueita voi muuttaa asetuksista hammaslääkärin suuntautuneisuuden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Suomalaista terveysuutisointia, tiedotteita ja työkaluja

Hammaslääkäreille kohdennetun sisällön lisäksi palvelusta löytyvät yleiset suomenkieliset terveysuutiset, viranomaistiedotteet, väitöstiedotteet, lääketiedotteet, terveydenhuollon lomakkeita (mm. tutkimuspyyntö- ja lähetepohjia sekä hoitajaresepti lääkkeenmääräysoikeuden omaaville hoitajille), kongressit sekä tietokantoja, kuten terveydenhuollon osoitteisto, toimenpideluokitus ja ICD-10.

Hammaslääkäriportaalin monipuolista uutistarjontaa voi seurata verkkosivulla sekä neljä kertaa viikossa sähköpostiin lähetettävän uutiskirjeen avulla. Uutiskirje sisältää nopeasti silmäiltävänä koosteena uusimmat suomenkieliset terveysuutiset, ammattiuutiset, tutkimuslyhennelmät sekä tärkeät tiedotteet. Kerran viikossa toimitetaan palvelun viikkokirje, jossa on koostetusti ajankohtaista sisältöä viikon ajalta. Halutessa palvelusta voi tilata myös erillisiä terapia-alakohtaisia uutiskirjeitä useista eri aihealueista.

Alan uutiset maailmalta tuottavat Reuters ja MDLinx

Reuters on maailman suurin uutistalo, joka toimittaa Hammaslääkäriportaalin alan uutiset 132 lääketieteen ja terveystieteen aihealueesta. Reutersin lääketieteellinen uutistarjonta kattaa kaikki tärkeimmät tutkimustulokset, julkaisut ja kongressit. Reutersin oma toimitus syventää uutisia haastatteluilla ja lisätiedolla tarjoten ylivoimaisesti laajimman ja ajantasaisimman uutislähteen terveydenhuollosta ja lääketieteestä kiinnostuneelle. Uutiset on laadittu terveydenhuollon ammattilaisille, ja niitä toimitetaan Hammaslääkäriportaaliin joka arkipäivä.

MDLinx on yhdysvaltalainen yritys, jonka lääkärit seulovat ja luokittelevat 600 - 1 200 lääketieteellistä julkaisua ja poimivat niistä päivittäin tärkeimmät tutkimukset 35 erikoisalalta ja kirjoittavat niistä tiivistelmän. MDLinx-tutkimustiivistelmissä on aina linkki alkuperäisjulkaisuun joko kokotekstiin tai abstraktiin.

Rekisteröidy käyttäjäksi! Oletko Suomen Hammaslääkäriliiton jäsen tai opiskelija? Rekisteröidy käyttäjäksi Fimnet-tunnuksillasi osoitteessa www.hammaslaakariportaali.f

Rekisteröidy Ota yhteyttä