blank.jpg

Tavoita lääkärit verkosta ja printtijulkaisujen avulla työpaikalta!

Lääkäriportaali - Suomen suurin lääkärien yhteisö!

Yli 23 000 rekisteröityneen lääkärin, hammaslääkärin ja lääketieteen opiskelijan ammattilaispalvelu. Rekisteröityneiden määrä on 80 % kaikista Suomen työikäisistä lääkäreistä. Lääkäriportaali on erikoisalakohtainen palvelu, joka sisältää kaikki Suomen 52 erikoisalaa sekä lääketieteen opiskelijat. Jokaiselle erikoisalalle julkaistaan kansainvälistä ja kotimaista sisältöä. Palvelussa voit kohdentaa mainontasi haluamillesi erikoisaloille.

Tyypillisin mainostajamme on lääketeollisuuden lääkebrändit. Vuonna 2020 www.laakariportaali.fi palvelussa mainosti 30 eri lääkeyritystä tuotteillaan eri erikoisaloille. Koska reseptilääkemainonta on hyvin säädösteltyä ja lääkäreille suunnattua reseptilääkemainontaa ei saa esittää kuluttajille, palvelujen käyttäminen vaatii rekisteröitymisen. Näin myös varmistamme, että kaikki käyttäjämme ovat lääkäreitä.

Lääkäri rekisteröityy ja kirjautuu palveluun aina oman erikoisalan mukaan. Erikoisalojen koko vaihtelee suurimman, yleislääketieteen, 5 609 rekisteröityneestä aina pienen erikoisalan, foniatrian 20 rekisteröityneeseen lääkäriin.

Rekisteröityneet ja käyttö:

  • 23 438 rekisteröitynyttä lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa (24.4.2024)
  • 3 500–7 000 eri kävijää/viikko
  • 10 000–16 000 eri kävijää/kuukausi
  • viikoittainen uutiskirjeiden tilaajamäärä on melkein 80 000, joka tarkoittaa kuukausittain noin 300 000 uutiskirjettä

Kysy erikoisalakohtaisia lukuja myynnistämme.

Mainosta Ota yhteyttä

blank.jpg

Lääkärituotteet -printtijulkaisut

Anna lääkärille työkalu, joka helpottaa työtä ja josta on lisäarvoa

Lääkärituotteet toimivat mainostajalle mm. tuotelanseerauksessa, muistutusmainonnassa ja lääke-esittelykäyntien tukena. Lääkärillä julkaisu kulkee työtakin taskussa kätevästi mukana nopeuttaen ja helpottaen päivittäisiä rutiinitöitä sekä tukee mm. terapia-alatietoutta. Tuotteilla on vakiintunut paikka lääkärin työssä.

Lääkärituotteet:

  1. Taskukonsultti hoitokäytäntöopas
  2. Lääkärikortti
  3. EKG-viivain
  4. Kiekot

Mainosta Ota yhteyttä