Lääkärin työkalut -printtijulkaisut

Taskukonsultti hoitokäytäntöopas - terapia-alakohtainen ja erikoisalakohtainen


Taskukonsultista terveyskeskuslääkäri löytää nopeasti olennaiset 
asiat diagnoosin teon ja hoidon kannalta yleisimmistä sairauksista 
niin vastaanotolla kuin päivystystilanteessa. Taskukonsultista löytyy 
sairauksien etiologia, diagnoosi ja hoito. Sisällössä otetaan kantaa sairasloman pituuteen, jatkohoitoon lähettämiseen, kontrolleihin, niiden tiheyteen ja sisältöön.
Taskukonsultti on lääkäriasiantuntijoiden kanssa tuotettu hoitokäytäntöopas, jonka käyttäjistä huimat 99,5% pitää tuotetta hyödyllisenä ja käyttöfrekvenssi lähes puolella käyttäjistä on viikottain tai useasti päivässä.*

Diagnoosiluettelo

Erikoisalakohtainen Diagnoosiluettelo helpottaa lääkärin päivittäistä rutiinityötä, diagnoosikoodien hakemista ja kirjaamista potilasasiakirjoihin ja todistuksiin. Diagnoosiluettelon taskuluettelo kulkee lääkärintakin taskussa mukana ja pöytäluettelo muistuttaa asiakkaan brändistä työpöydällä.

96 % käyttäjistä pitää luetteloa hyödyllisenä työssään*
60 % käyttäjistä käyttää luetteloa useasti päivässä - viikoittain*
36,8 % käyttäjistä on saanut luettelon lääkeyrityksen edustajan tuomana*

*Diagnoosiluettelo kyselytutkimus 8.2015, 815 vastaajaa

Lääkäriopas

Sisältää sanelumalleja ja viranomaisohjeita kuten lääkäritodistukset B, C ja E sekä tietoa sairauksien ja lääkkeiden korvattavuudesta. Oma osionsa on myös lääkeaineiden kliinisesti tärkeistä yhteisvaikutuksista.

Opas

Opas on yhteen spesifiin aihealueeseen, jonkin terapia-alueen sisällä, keskittyvä asiantuntijoiden laatima konsultoiva opas. Kohderyhmä terveyskeskuslääkärit ja/tai erikoislääkärit aihealueesta riippuen. Opas on yhteen spesifiin aihealueeseen, jonkin terapia-alueen sisällä, keskittyvä asiantuntijoiden laatima konsultoiva opas. Kohderyhmä terveyskeskuslääkärit ja/tai erikoislääkärit aihealueesta riippuen.


Lääkärikortti

Lääkärikortteihin on koottu aihealueittain informaatiota tietystä terapia-alueesta ja sen diagnostiikasta.

Laakarikortti2015_LPOR_500x332.jpg

Muut julkaisut

Kiekko

EKG-viivain
Viivaimen avulla tarkistat sydäninfarktin EKG-muutokset ja paikannat tukoksen sijainnin. Lisäksi viivain toimii työvälineenä rytmihäiriöiden ja LVH:n diagnoosia varten sekä työkaluna rasituskokeessa.

EKG2015_LPOR_500x332.jpg

otayhteytta.png