Terve Median blogi

Lääkärituotteet suunnitellaan ja tehdään nyt

Maanantai 11.5.2020 - Terve Media markkinointi


Kentällä katsotaan jo aikaan, jolloin kasvokkain tapaaminen lääkärien kanssa on mahdollista. Juuri nyt on otollinen aika suunnitella ja laittaa tulille lääkärien arvostamat työkalut: Lääkärituotteet

8a7f59f98a00533cbcaaaf56d9bc1a5d_1.jpg

Koronatilanne on muuttanut yritysten toimintatapoja ja mahdollisuuksia markkinointiin. Kasvotusten tapahtuvat tapaamiset ovat vallitsevasta tilanteesta johtuen kevään osalta äneet pois. Digi on osoittanut kätevyytensä. Nyt on oikea hetki huomioida, että lähikontaktien osalta kentällä katsotaan jo suunnitelmallisesti aikaan, jolloin tapaaminen lääkärien kanssa on mahdollista

Terve Median Lääkäriportaalin Lääkärituotteet ovat lääkärien käytössä kysyttyä materiaalia. Valkotakin taskussa tai työpöydällä helposti saatavilla olevat Lääkärikortit ja Taskukonsultit helpottavat lääkärin työtä hänen arjessaan.  

– Lääkärituotteet ovat lääkärien keskuudessa arvostettuja ja suosittuja, sillä ne sisältävät kootusti hoito-ohjeita ja -suosituksia asiantuntijalta asiantuntijalle: sellaista tietoa, jota lääkäri ei muualta näin kätevästi arjen nopeisiin tilanteisiin saa. Lääkärituotteiden sisältöä suunnittelevat lääkärit. He tekevät työtä kunnianhimoisesti, sillä he haluavat, että oikea tieto on kollegoiden saatavilla, kertoo Lääkärituotteiden projektikoordinaattori Sanna Häkkinen Terve Mediasta. 

Juuri nyt on otollinen aika suunnitella ja laittaa Lääkärituotteet tulille esimerkiksi ensi syksyä varten. Lääkärikortteihin on koottu aihealueittain informaatiota tietystä terapia-alueesta ja sen diagnostiikasta. Taskukonsultista puolestaan terveyskeskuslääkäri löytää nopeasti olennaiset asiat diagnoosin teon ja hoidon kannalta yleisimmistä sairauksista.  

Lähitapaamisia odotellessa Lääkärituotteista on etäaikana saatavissa myös pdf-versiot, joita kannattaa hyödyntää esimerkiksi etäesittelyissä ja tulevien tapaamisten sopimisessa. Painettuna tuotteena ja pdf-versioina Lääkärituotteet toimivat hyödyllisen tietonsa ansiosta vahvana pohjana lääkärikontaktien luomisessa, luotettavan tiedon jakamisessa ja yrityksesi viestin pitkänteisessä vahvistamisessa. 

Me Lääkäriportaalissa haluamme olla askeleen edellä ja varmistaa, että nämä yrityksesi myynnin ja markkinoinnin hyödylliset työkalut ovat valmiita käyttöön heti, kun ovet kentällä avautuvat. Me myös huolehdimme Lääkärituotteiden postituksen lääkäreille työpaikalle. Totta kai samalla autamme etäajan monipuolisissa digitaalisissa mahdollisuuksissa. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Lääkärituotteissa, otathan ripeästi yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!  

Tutustu Lääkärituotteisiin 

 

Avainsanat: Lääkärin työkalut