Terve Median blogi

Vahvasti asiaa", sanoo sisätautiopin professori Markus Juonala Lääkärituotteista - arjen työkalut sujahtavat valkotakin taskuun

Torstai 28.5.2020 klo 10.49 - Terve Media markkinointi


Tiivistä, havainnollista ja vahvaa asiaa, kuvailee sisätautiopin professori Markus Juonala Lääkäriportaalin Lääkärituotteita. Valkotakin taskuun sujahtavat, lääkärien arvostamat käytännön työkalut suunnitellaan nyt.

vahvasti-asiaa.jpg

Sisätautiopin professori Markus Juonala Turun yliopistosta on yksi Terve Median Lääkäriportaalin yhteistyölääkäreistä, jotka suunnittelevat Lääkärituotteita. Juonala on suunnitellut ja kirjoittanut sisällön juuri ilmestyneeseen Tyypin 2 diabetes ja kardiovaskulaarisairaudet Lääkärikorttiin.

Lääkärituotteita eli Lääkärikortteja ja Taskukonsultteja tehdään ympäri vuoden useista eri aiheista. Lääkärikortteihin on koottu aihealueittain informaatiota tietystä terapia-alueesta ja sen diagnostiikasta. Taskukonsultista puolestaan terveyskeskuslääkäri löytää nopeasti olennaiset asiat diagnoosin teon ja hoidon kannalta yleisimmistä sairauksista.

Juonala lähestyi aihettaan pohtimalla aluksi, millaisesta sisällöstä olisi lääkäreille mahdollisimman paljon apua käytännön työssä. Hän mietti otsikon alle ensin keskeiset teemat.

– Keskeiset teemat ovat monesti myös ne haastavimmat asiat käytännön työssä. Niiden ympärille ryhdyin rakentamaan sisältöä, hän kertoo.

Ideana on, että Lääkärituotteisiin kootaan olennainen tieto tiivisti niin, että ydinasiat löytyvät nopeasti.

– Käytännön näkökulma on aivan keskeinen. Mukana on myös havainnollisia kuvia ja kaavioita. Tieto on näppärästi saatavilla niin, ettei lääkärin tarvitsisi siinä hetkessä mennä sitä muualta hakemaan. Lääkäreillähän on aina enemmän tai vähemmän aikapula. Kaikki, mikä Lääkärituotteeseen päätyy, on vahvasti asiaa, Juonala kuvailee.
 

Syksyn Lääkärituotteita tehdään parhaillaan 

Lääkärituotteista on etäaikana saatavissa myös pdf-versiot, joita kannattaa hyödyntää esimerkiksi etäesittelyissä ja tulevien tapaamisten sopimisessa. Painettuna tuotteena ja pdf-versioina Lääkärituotteet toimivat vahvana pohjana lääkärikontaktien luomisessa, luotettavan tiedon jakamisessa ja yrityksesi viestin kertomisessa.  

Me Lääkäriportaalissa haluamme olla askeleen edellä ja varmistaa, että nämä yrityksesi myynnin ja markkinoinnin hyödylliset työkalut ovat valmiita käyttöön heti, kun ovet kentällä avautuvat. Me myös huolehdimme Lääkärituotteiden postituksen lääkäreille. 

Syksyn Lääkärituotteita suunnitellaan nyt. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Lääkärituotteissa, otathan ripeästi yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! 

Avainsanat: Lääkärin työkalut