Terve Median blogi

Lääkäriportaali panostaa erikoisalakohtaiseen sisältöön

Keskiviikko 15.2.2017 klo 14.55 - Teemu Puhakka


Teemu_paakuva.jpg

Yli kymmenen vuotta Lääkäriportaali on tuonut suomalaisille erikoislääkäreille uusimmat erikoisalauutiset Reutersin kautta sekä MdLinx -sopimuksen avulla portaalin käyttäjä on voinut seurata kattavasti uusimpia tiedejulkaisuja.

Saadun palautteen perusteella panostamme jatkossa vielä enemmän moderoituun sisältöön ja suomen kieleen. Äärimmäisen kiireiset lukijat haluavat, että sisältö on hyvin valikoitu ja muutamassa minuutissa omaksuttavissa olevissa uutispätkissä. Harvalla lääkärillä on enää aikaa seuloa kaikkia alansa julkaisuja tai yleislehtiä. 

Vierailevat päätoimittajat ja lisää suomenkielistä sisältöä

Aloitamme valituilla erikoisaloilla vuoden 2017 aikana käytännön, jossa Lääkäriportaalissa on vierailevia päätoimittajia. Tämä päätoimittaja on erikoisalansa huippuosaaja, joka yhdessä toimituksemme kanssa valitsee aiheet, jotka ovat erikoisalassa merkityksellisiä ja keskustelua herättäviä.

Lisäksi toimituksemme tuottaa samoilta erikoisaloilta suomennoksia erikoisalauutisista monikertaisen määrän entiseen verrattuna.

Lääkäriportaalin tavoitteena on olla suomalaisen erikoislääkärin tärkeä kumppani ja tiedon lähde. Tarjoamme erikoisaloittain kiinnostavia tiede- ja yleisuutisia lääketieteestä, jatkossa entistä laadukkaammin.

Avainsanat: Lääkäriportaali


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini